085 485 54 44
VDO partner

 

De Jong Telematica organiseert: Ontbijtsessie digitale tachograaf

 

Medio februari 2018 staat er een ontbijtsessie gepland, waarin een aantal sprekers u op de hoogte brengen omtrent de volgende onderwerpen:

 

  • De laatste ontwikkelingen rondom de digitale tachograaf, waaronder de komst van de nieuwe zgn ‘Smart Tacho’ die in 2019 verplicht wordt.
  • De vanaf maart 2015 verplichte manuele invoer van onder andere rust en andere werkzaamheden.
  • Een voorbeeld uit de praktijk betreffende de nieuwe digitale controle van het IL&T.
  • Tips om uw bedrijfsproces zo effectief mogelijk in te richten om zoveel mogelijk hiaten en fouten te voorkomen.
     

Tijdens deze ontbijtsessies krijgt u een lezing van TLN over de top 3 fouten die ontstaan bij het werken met de digitale tachograaf.

 

Tevens leren experts u hoe u gaten in uw digitale tachograafadministratie voorkomt. Want elk gat is kans op een boete.

 

Onze sessies helpen,  van de deelnemers aan de sessies in 2017mei kregen wij een 8 als waardering. Lees meer in het verslag in TTM meer over één van deze bijeenkomsten.

 

Let op per sessie zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

 

Locatie Datum en tijd:
Nog niet bekend (zie keuze mogelijkheid hieronder) Op basis van de meeste voorkeuren zal locatie datum en tijdstip worden gekozen. Bij voldoende aanmeldingen zal de sessie op meerdere plaatsen worden georganiseerd.

Deelname:

Deelname aan de ontbijtsessie bedraagt €43,65 per persoon.
Indien u zich inschrijft heeft u de mogelijkheid tot een gratis Quick Scan van uw tachograafdata ter waarde van € 169,-.
Deze Quick Scan geeft u inzicht in uw bedrijfsproces rondom de digitale tachograaf en brengt eventuele fouten en hiaten in beeld.

 

Meld u aan voor de ontbijtsessie:

 
Bedrijfsnaam:
 

 

Wanneer u hierboven ja selecteert , klik dan hier om uw bestanden te uploaden (maximaal 25 voertuigen en chauffeurs over het eerste kwartaal 2017).
Gebruik alstublieft hetzelfde email adres waarmee u zich op deze website. aanmeld en vermeld uw bedrijfsnaam in het bericht veld en kenmerk: "Ontbijtsessie 2017".