085 485 54 44
VDO partner

Examen gerichte tachograaftechnicus bevoegdheidsverlenging training (1 dag)

 

De 1-daagse Tachograaftechnicus opfristraining en bevoegdheidsverlening heeft als doel werkplaatsmedewerkers die in het bezit zijn van een RDW-erkend certificaat voor het ijken van digitale tachografen, op te frissen met actuele kennis. Hierdoor voorkomen zij belangrijke fouten tijdens het kalibreren en uitlezen van de apparatuur en kunnen ze sneller en effectiever werken. Na afloop van de training zal tevens het bevoegdheidsverlenging examen van het IBKI worden afgenomen.

 

Inhoud van de training

Het programma gaat niet alleen in op de werking van tachografen en de wijze waarop werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, maar gaat ook in op gewijzigde en nieuwe wet- en regelgeving en gewijzigde en nieuwe functionaliteiten van het apparaat. De training is interactief en het geleerde kan middels demonstratiekoffers direct in de praktijk worden gebracht. Kortom, theorie en praktijk combineren precies dat wat belangrijk is om het examen succesvol af te leggen.

 

Voor wie?

De training is bestemd voor werkplaatspersoneel waarvan de bevoegdheid Tachograaftechnicus verlengd moet worden. De Bevoegdheid is 4 jaar geldig.

 

Duur van de opleiding

De training neemt 1 dag in beslag, inclusief het bijbehorende IBKI examen. Je hoeft dus niet separaat bij IBKI je examens af te leggen, dus meer kans op slagen! ons slagingspercentage is meer dan 98%! (van ruim 2500 deelnemers).

 

Investering

Per cursist: zie onderstaande inschrijvingspagina

 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via onderstaande pagina .